Blogi

Odotan sinua

Ystäväni. Kun olet poissa olen onneton. Mikään ei innosta ja hyvätkin ideat tuntuvat vähintäänkin keskinkertaisilla. Ilman sinua arki pyörii rutiininomaisesti samojen asioiden ympärillä. Olen masentunut ja tunnen itseni riittämättömäksi. Päivät tuntuvat ja pitkiltä niitä varjostaa pelko epäonnistumisesta ja pettymyksistä. Minä kaipaan sinua. Jo pelkkä läsnäolosi rohkaisee ja energisoi minua. Sinun seurassasi tunnen olevani elossa. Uskallan innostua ja kokeilla uusia asioita. Kanssasi en ole enää ujo tai sulkeutunut. Sen sijaan olen rohkea. Sinä autat minua olemaan oma itseni. Sinun rinnallasi minä onnistun. Inspiraatio, odotan sinua!

Esikoiskirjani ”Hatsolo – Elämä breikkarin silmin” ilmestyy 24.1.2017. Lue lisää, ennakkotilaa tai osta omasi osoitteessa: http://www.fitrakauppa.fi/hatsolo-elama-breikkarin-silmin-ilmestyy-tammikuussa-2017.html

 

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.