Blogi

Innostavia kirjoituksia just sulle!

Odotan sinua

Odotan sinua

Ystäväni. Kun olet poissa olen onneton. Mikään ei innosta ja hyvätkin ideat tuntuvat vähintäänkin keskinkertaisilla. Ilman sinua arki pyörii rutiininomaisesti samojen asioiden ympärillä. Olen masentunut ja tunnen itseni riittämättömäksi. Päivät tuntuvat ja pitkiltä niitä varjostaa pelko epäonnistumisesta ja pettymyksistä. Minä kaipaan sinua. Jo pelkkä läsnäolosi rohkaisee ja energisoi minua. Sinun seurassasi tunnen olevani elossa. Uskallan innostua ja kokeilla uusia asioita. Kanssasi en ole enää ujo tai sulkeutunut. Sen sijaan olen rohkea. Sinä autat minua olemaan oma itseni. Sinun rinnallasi minä onnistun. Inspiraatio, odotan sinua!

Esikoiskirjani ”Hatsolo – Elämä breikkarin silmin” ilmestyy 24.1.2017. Lue lisää, ennakkotilaa tai osta omasi osoitteessa: http://www.fitrakauppa.fi/hatsolo-elama-breikkarin-silmin-ilmestyy-tammikuussa-2017.html

 

Sorry, comments are closed for this post.

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.

Hatsolo

Johannes "Hatsolo" Hattusen energiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Varmistin pois, varmasti kohti unelmaa!

Yhteystiedot

Johannes "Hatsolo" Hattunen

+358 (0)44 545 8328

johannes@hatsolo.fi

Blogi