Blogi

Motivaatio hukassa? Lue tämä!

Motivaatio on tunne. Se on fiilis ja olotila mikä syntyy siitä kun tiedossa on jotain mitä oikeati odotat. Jokainen meistä herää mutisematta aamuviideltä kun edessä on lomamatka. Perus duunipäivään valmistaudutaankin sitten jo mustan kahvin ja kirosanojen voimalla. Motivaatiopuuskassa olo on mitä mainoin ja tunnet itsesi voittamattomaksi. Edes räntäsade, loska ja tyhjä vatsa eivät estä sinua pakkaamasta treenikamojasi ja lähtemästä salille. Puuskat eivät valitettavasti kestä ikuisesti. Välillä ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta v*ttuakaan ja päädymme korvaamaan aidon sisäisen motivaation päänsisäisellä dialogilla: ”Mun täytyy mennä salille”, ”Mun on pakko tehdä duunit”, ”Mun on pakko laihduttaa vielä nää vikat kilot”. Idea looginen, mutta tosiasiassa tämä sisäinen taistelu on yhtä inspiroivaa kuin kuunnella korvat punaisena pomon jatkuvaa jankutusta. Lähinnä se vain nostaa verenpainetta ja vie viimesetkin innostuksen rippeet tarttua toimeen. 

Miten sitten päästä kiinni tuohon voimakkaaseen motivaation tunteeseen? Kokeile seuraavaa. Laita silmät kiinni hetkeksi ja hengitä syvään. Kysy itseltäsi seuraavaa: ”Mikä fiilis sinulle tulee kun treenaat” tai ”Millainen olosi on harjoittelun jälkeen”. Älä pyri vastaamaan kysymykseen vaan anna aitojen fiiliksien nousta pintaan. Pian saatat huomata, että oletkin jo pakkaamassa treenikamoja ja matkalla kohti salia. Tämä harjoitus ei ole kaikkein helpoimmasta päästä, joten anna sille aikaa. Harjoitus tekee mestarin myös henkisellä puolella. Älä luovuta, sillä hyvien juttujen eteen kannattaa tehdä töitä!

 

Loistavaa alkanutta viikkoa ja motivaatiota treeneihin!

  • Hatsolo

Ps. Oletko tsekannut jo esikoiskirjani? Lue lisää Hatsolo – Elämä Breikkarin silmin -kirjasta TÄSTÄ

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.