Blogi

Minilomalla Helsingissä #runyourworld

Pikku breikkejä päivän keskellä

Varma kevään ja alkukesän merkki on se kun arki tuntuu turhankin kiireiseltä ja aurinkoisten päivien myötä kaipuu lomalle kasvaa. Tilannetta helpottaakseni olenkin ottanut käyttöön ns. minilomat hektisyyden keskellä. Tapa on osoittatunut todella tehkokkaaksi lääkkeeksi fiiliksien nostamiseen ja auttanut näkemään Helsingin täysin uudessa valossa. Miniloman ei tarvitse olla pitkä ja jo parikymmentä minuuttia auttaa nollaamaan ajatukset ja virkistämään mielen. Sain minibreikki idean katsoessani Jamie Foxxin ja Tom Cruisen tähdittämää Collateral leffaa vuosia sitten. Leffassa Jamie Foxxin esittämä taksikuski käänsi aina tauolla autonsa aurinkolipan alas, johon oli kiinnitetty postikortti paratiisisaarilta. Rantamaisemaa tuijottamalla hän irrottautui hetkeksi ulkoisesta maailmasta sai kaipaamansa tauon duunipäivän keskellä. Tässä onkin mun vinkit minilomailuun, treenaamiseen ja rentoutumiseen Helsingissä. Mikäli innostuit niin tsekkaa myös Sauconyn #runyourworld-kampanjasivut ja ota vinkit haltuun myös muista kaupungeista ympäri maailmaa.

Kaikkea mitä kesään kuuluu

Ehdoton suosikkialueeni tällä hetkellä löytyy Kaivopuisto – Hernesaarenranta aksleilta Alueelta löytyy todella paljon mielekästä tekemistä aina lenkkeilystä, safkaamisesta, saunomiseen, streetworkouttiin ja benjihyppyihin. Tsekkaa ainakin seuraavat mestat:

Löyly Helsinki: Jasperin kalakeitto ja sauna. Rentoutumista parhaimmillaan.

Carusel: Kahvia, pullaa, leivoksia ja ruokaa vihreillä arvoilla.

Skiffer Liuskaluoto: Maistuvaa pitsaa merellisessä miljöössä. Todellinen minigetaway!

Hernesaarenranta: Ravintoloita, tapahtumia ja keikkoja samassa paketissa.

Sky Breakers: Cafe Ursulan vieressä sijaitsee todellisten hurjapäiden spotti. Sky Breakers järjestää kesäisin mahdollisuuden Suomen korkeimpaan benji-hyppyyn jopa 150 metristä. Kunnon energiaboosti helteisen kesäpäivän keskellä!

Unelmointia urheilukentällä

Mä oon jo pienestä asti tykännyt leikkiä ja viettää aikaa urheilukentillä. Katsomorakenteet ja juoksuradat herättävät vieläkin henkiin sisäisen pikkupojan ja kyvyn unelmoida suuren maailman tyyliiin. Mikään ei ole parempaa kuin kuvitella itsensä juoksemassa tai heittämässä keihästä tuhansien ihmisten edessä. Jyväskylässä mulla oli tapana käydä uhreilemassa Harjun kentällä, mutta Helsingissä sydämmeni on vienyt legendaarinen Eltsu. Mikäli kaipaat vaihtelua normaalin treeniin ja breikkiä kaupungin sykkeestä ota suunnaksi Eläintarhan urheilukenttä.

Avoid Bad Life and Enjoy Great Coffee

Mä rakastan kahvia, varsinkin hyvää kahvia. Kalliossa kolmannella linjalla sijaitsevan Good Life Coffee tarjoaa ratkaisun vaativankin kahvihifistelijän ongelmiin. Kahvilan taidokkaat baristat loihtivat sinulle erikoiskahvin toiveidesi mukaan ja mestan suodatinkahvit omat omaa luokkaansa. Helteellä taas ehdoton lempparini on herkullinen, raikas ja jääkylmä tonic-kahvi.

Fiilistä, musaa ja taidokkaita drinkkejä

Elämä on muutakin kuin hikoilua, treenaamista ja ainaista pakertamista ysistä viiteen. Silloin kun kaipaan nopeaa irtiottoa ja lasillista hyvän ystävän kanssa otan suunnaksi Fabianinkadun ja Bar Runarin. Mestan tunnelma on 6/5. Lisäksi ammattitaitoiset baarimestarit loihtivat aina sellaiset drinkit, että vaarana on illan venyminen hieman suunniteltua pitemmäksi. Meikäläisen oma lemppari on cocktaili tällä hetkellä on moderniksi klassikoksikin kutsuttu ”Penicillin”.

Siinä oli mun vinkit Helsingin minilomalle. Laittele viestiä mitä tykkäsit ja mitkä ovat sun lempimestat Helsingissä?

-Hatsolo

Postaus on yhteistyössä Sauconyn #runyourworld kampanjan kanssa. Kaikki kuvat by Jossu Rontu.

Kuvan kengät: Saucony Jazz ja Saucony Freedom Iso

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Comments

  1. Mun Lemppari mesta on Lammassaari. Pitkospuita pitkin on ihana kävellä saareen korkean kaislikon keskellä. Satakieli tervehtii tullessa ja laulaa hyvälle mielelle lähtiessä. Saarella on rauhallista ja voi unohtaa olevansa kaupungissa. Meditointi hetki kalliolla, tuntien mereltä tulevan tuulen. Parasta.

    • Lammasaari!
      Kiitos vinkistä Hanne. Mä oon vielä niin JKL poju että en ole ikinä käynyt. Meditointi kalliolla kuulostaa parhaalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.