Blogi

Lupaus

Sattuipa hauskasti Karmakiller joogafestivaaleilla Helsingin Konepajahallissa eilen. Breikkituntini päätteeksi yksi oppilaista tuli moikkaamaan ja kiittämään tunnista. Jutellessa ilmeni, että olimme noin vuosi takaperin istuneet vierekkäin paluulennolla New Yorkista Helsinkiin. Yhtäkkiä tapahtumat ja keskustelut palautuivat mieleeni. Olimme keskustelleet tanssista ja matkan päätteeksi olin leikkimielisesti haastanut kaverin kokekeilemaan breikkiä. Hän lupasi ottaa tilanteen haltuun ja suureksi iloksi lunasti lupauksensa eilen.

Lupauksia on helppo tehdä, mutta vielä helpompi rikkoa. Onko sinulla lunastamattomia lupauksia? Minulla ainakin on. Onneksi juuri tänään on erinomainen päivä korjata tilanne. Loistavaa maanantaita kaikille!

-HATSOLO

Miltä kuulostaisi aloittaa joulukuu kanssani yhdistämällä treenaaminen, hyvinvointi ja lomailu Kanariansaarten parhaiten varustellussa sporttihotellissa Club La Santassa, Lanzarotella? Tutustu TUIn ja FitWorld Travelin yhteistyössä järjestämään treenilomaan – ja ilmoittaudu mukaan!. http://www.fitworldtravel.fi/

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Comments

  1. Hei, ja kiitos ihan mielettömästä illasta Karmakillerissä!! Koko breikkitunti oli ihan loistavasti koottu ja suunniteltu, ja antoi paljon enemmän mitä olisin ikinä voinu kuvitella! Olin niin oman mukavuusalueen ulkopuolella, mutta se teki niin hyvää. Ja tulee toimimaan niin suurena motivaattorina vielä pitkälle tulevaisuuteen.

    Kirjotin omaan blogiin pienen jutun tästä kokemuksesta, löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/rachel/karmakiller-hatsolo

    JA PS. PAKKO PÄÄSTÄ TONNE TREENILOMALLE MUKAAN!!!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.