Blogi

#KOHTIUNELMIA – ÄLÄ SÄIKÄHDÄ PAHAA OLOA

Mä puhun paljon positiivisen asenteen vaikutuksesta omaan jaksamiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että mun jokainen päivä on automaattisesti täynnä auringonpaistetta ja energiaa. Mä oon niinkuin kaikki muutkin. On päiviä milloin väsyttää ja tuntuu ettei jaksa nousta sängystä. Joskus on paha olla ja mieli mustana. Se on mulle ok, sillä tiedän, että mainitut asiat ovat aivan normaali osa meidän jokaisen elämää. Mulla saa olla paska mieli. Oon kuitenkin tajunnut, että pahan olon kanssa ei tarvitse jäädä sängyn pohjalle makaamaan, vaan sille voi tehdä jotain. Jo muutamalla yksinkertaisella jutulla voi vaikuttaa omaan jaksamiseen ja fiilikseen merkittävästi. Se vaatii treeniä ja ennen kaikkea tahtoa yrittää. Joten älä suoraan heitä hanskoja tiskiin, vaan ota video haltuun ja vinkit testiin!

Jos innostuit ja olet hakemassa töitä tai opiskelemaan niin tsekkaa seuraavat palvelut. Me halutaan yhdessä Sarasen kanssa jeesata sua pääsemään #kohtiunelmia!

NUORET KOHTI TYÖTÄ!
https://www.saranen.fi/tyonhakupalvelut/nuoret-kohti-tyota/

NUORET TÖIHIN!
https://www.saranen.fi/tyonhakupalvelut/nuoret-toihin/

Mahtavaa päivää just sulle!

-Hatsolo

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.