Blogi

Kello soimaan!

Kello soi. Painan torkkua. Olen liian väsynyt nousemaan ja palaan unten maille vain sekunneissa. On vasta 5.10 aamulla ja hälytysääni raastaa korviani toistamiseen. En millään jaksaisi nousta ylös mutta mun on täytyy. Olen luvannut itselleni, että muutan tapani. Joudun keskittymään ja keräämään kaiken tahdonvoimani päihittääkseni sängyn vastustamattomalta tuntuvan vetovoiman. Pääsen ylös ja heitän kaaressa peiton myttyyn sängylle. Katson ulos ikkunasta. Näen vain pimeyttä ja tyhjiä katuja. Silmiin ei osu ainuttakaan ihmistä. Koko kaupunki on vielä unessa. Vaellan zombiena vessaan ja huuhtelen naamani. Hahmo peilissä näyttää siltä, että muutama lisätunti unta ei olisi pahitteeksi. Otan reilun kulauksen vettä ja pesen hampaat. Siirryn keittiöön, mittaan puuron kattilaan, laitan kahvit tulille ja käyn hakemassa läppärin keittiön puolelle. Tuoreen kahvin tuoksu valtaa huoneen kun selaan sähköpostejani. Vain kirkas läppärin näyttö tuo valoa pimeään aamuun. Listaan päivän duunit ja aloitan hommat vastentahtoisesti. Jokainen suoritettu tehtävä piristää ja kohottaa mielialaani lähes taianomaisesti. Pian olen aivan liekeissä fiilistelen saavutettua mielentilaa. Olen tyytyväinen itseeni ja siihen, että jaksoin herätä näinkin aikaisin. Vielä hetki sitten olin kuolemanväsynyt ja valmis nukkumaan koko päivän ohi. Nyt noista tuntemuksista ei ole enää tietoakaan. Olen energinen, iloinen ja kirjaimellisesti liekeissä. Heitän loput kahvit viemäriin, pakkaan treenikamat laukkuuni, vedän takin päälle ja painun ovesta ulos. Aamu on vasta alussa mutta olen jo voittanut ensimmäisen erän. Starttaan auton ja aamuauringon osuessa taustapeiliin kaasutan kohti päivän seuraavaa haastetta. Tänään on mun päivä, hoen itselleni. Mä pystyn mihin vaan!

Tuotteliaan ja ohi nukutun päivän ero on usein hiuksen hieno. Yleensä päivän suunta määräytyy aamun ensimmäisten ajatusten mukaan. On helppo antaa periksi omille ajatuksilleen ja jäädä sängyn pohjalle nukkumaan. On helppo olla väsynyt. Mitä pitempään torkkuu sitä varmempaa on, että tulee nukutuksi ainutlaatuisten tilaisuuksien ohi. Siksi pyrinkin järjestämään tapaamiset ja työt aamun tunneille. Se on mun keino varmistaa, että olen hereillä hyvän tilaisuuden ilmaantuessa ja silloin kun on aika toimia.

 

Tässä vinkki minkä avulla saat taatusti energiaa päivääsi. Mene ajoissa nukkumaan ja aseta kello herättämään kello 5.00. Nouse reippaasti ylös. Älä valita väsymystä vaan aloita hommat heti. Mikäli herääminen tuntuu vaikealta, on se täysin normaalia. Syykin on yksinkertainen, KELLO ON VIISI AAMULLA! Aikaisin herääminen vaatii ponnisteluja ja äärimmäistä tsemppaamista, mutta boosti minkä se päivään antaa, on täysin taistelun arvoista. Voin rehellisesti sanoa, että en ole kertaakaan katunut sitä, että olen noussut aikaisin, saanut duunit tehtyä jo aamupäivästä. 

Kello soimaan ja loistavaa loppuviikkoa!

 -Hatsolo

 

Esikoiskirjani ”Hatsolo – Elämä breikkarin silmin” ilmestyy 24.1.2017. Lue lisää, ennakkotilaa tai osta omasi osoitteessa: http://www.fitrakauppa.fi/hatsolo-elama-breikkarin-silmin-ilmestyy-tammikuussa-2017.html

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.