Blogi

#jokapäiväkokopäivä

Kun on oma itsensä, on erilainen kuin muut. Se vaatii rohkeutta, sillä erilaiset erottuvat väkisinkin joukosta. Aina kun uskaltaa tehdä jotain normaalista poikkeavaa, on vapaata riistaa arvostelijoiden edessä. Ja arvostelijoita tunnetusti riittää. Ihmisiä on jostain syystä helpompi dumata kuin kannustaa. Minulle on naurettu satoja kertoja niin breikin kuin myöhemmin motivaatiopuheideni takia. Taitojen kasvaessa jokainen haukkumasana on ajan myötä muuttunut kokemukseksi ja karismaksi. Nykyään minua kuunnellaan. Minun viestini on aito, voimakas ja se koskettaa jokaista.

Joidenkin mielestä positiivisuus ja motivoivat mietelauseet ovat tarkoitettu vain heikoille ja epävarmoille. Jos näin on, myönnän olevani heikko. Luen ja kuuntelen voimaannuttavia tekstejä päivittäin. Saan niistä energiaa nousta ylös ja tehdä duunia täydellä sydämellä, päivä toisen jälkeen.

Silmätikuksi joutuvat etenkin ne, jotka uskaltavat sanoa ääneen tavoittelevansa unelmiaan. Ilmiön on esiintyy vahvana somessa. Minulle tulee säännöllisesti viestejä joissa jopa vanhat frendit vittuilevat nykyisestä meiningistä. “Luuletko sä muka voivasi muuttaa maailmaa?” kysyi eräskin tuttava. Vastasin, että tietysti luulen. Muutan teoillani omaa maailmaani parempaan suuntaan joka ikinen päivä. Samaan aikaan tiedän, että autan ja innostan useita satoja ja jopa tuhansia ihmisiä viikossa. Samaan pystyt säkin jos vain haluat. Silloin kuitenkin pitää jättää taakseen yläasteelta opittu kovan ”jätkän” malli ja tajuta, että oikeasti kaikkein kovimpia ovat ne, jotka uskaltavat välittää kanssaihmisistä ja ympäristöstään. Kirjoitin tämän tekstin, koska liian moni luovuttaa painostuksen alla. Unohtaa oman aidoimman itsensä ja tyytyy sulautumaan massaan. Haluan kannustaa sinua. Ole rohkea, ole oma itsesi ja valitä! #JOKAPÄIVÄKOKOPÄIVÄ

Paita: Strike MVMNT 3/4 RAGLAN – SPHERE LUNAR / NAVY

Kengät: Strike MVMNT CHILL PILL MID PHANTOM / RED

Loistavaa päivää kaikille!

Ps. Oletko tsekannut jo esikoiskirjani? Lue lisää Hatsolo – Elämä Breikkarin silmin -kirjasta TÄSTÄ

 

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Comments

  1. "Kun on oma itsensä, on erilainen kuin muut."

    Kyynel silmäkulmassa, tämän lauseen sisältö on painava. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.