Blogi

Innostavia kirjoituksia just sulle!

Innostu

Innostu

Kun olin nuori, luulin etten ole taitava oikein missään. Olin ujo ja innostuin harvoin uusista asioista. Etsin paikkaani ja lopetin harrastuksen toisensa jälkeen. Breikin kautta tutustuin henkilöihin, jotka olivat aidosti innostavia. Kavereihin, jotka saivat minut uskomaan itseeni. Breikin avulla löysin lahjani. Luulin vuosia, että se on breikkaaminen. Nyt tiedän paremmin. Lahjani on kyky innostaa ja motivoida ihmisiä ympärilläni. Meillä jokaisella on lahjamme. Supervoima, jonka ansiosta tunnemme olevamme elossa.  Sinun pitää vain löytää omasi. 

-Hatsolo

 

Esikoiskirjani ”Hatsolo – Elämä breikkarin silmin” ilmestyy 24.1.2017. Lue lisää, ennakkotilaa tai osta omasi osoitteessa: http://www.fitrakauppa.fi/hatsolo-elama-breikkarin-silmin-ilmestyy-tammikuussa-2017.html

Sorry, comments are closed for this post.

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.

Hatsolo

Johannes "Hatsolo" Hattusen energiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Varmistin pois, varmasti kohti unelmaa!

Yhteystiedot

Johannes "Hatsolo" Hattunen

+358 (0)44 545 8328

johannes@hatsolo.fi

Blogi