Blogi

Hatsolo Podcastin kaksi ensimmäistä jaksoa ulkona!

NYT LÄHTEE! Kaksi upouuden podcastini kaksi ensimmäistä jaksoa on ulkona. Olen todella fiiliksissä molemmista jaksoista ja uskon, että ne motivoivat ja innostavat myös sinua.

Ensimmäisessä jaksossa otan kantaa siihen, mikä erottaa todellisen ammattilaisen harrastelijasta. Nyt puhutaan asenteesta ja ylpeydestä omaa ammattiaan kohtaan.

Toisessa jaksossa haastan sinua tutkimaan omia vahvuuksiasi ja näkemään itsesi täysin uudenlaisessa valossa. Menestys on omissa käsissäsi, kuuntele jakso ja innostu!

Podcast löytyy myös Itunesista https://itunes.apple.com/fi/podcast/hatsolo-podcast/id1342719027?l=fi&mt=2

Sekä SoundCloudista

https://soundcloud.com/hatsolo

Laitahan podcastit tilaukseen ja kommentoi mitä fiiliksiä jaksot herättivät!

Loistavaa päivää kaikille!

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Comments

 1. Kiitos Paljon kuuntelusta ja palautteesta Noora! Lisää on tulossa. Huikeaa alkanutta viikkoa!

 2. Kiitos näistä. Juuri näin tein. 52v.tein sellaista mihin en olisi uskonut pystyväni. Nyt nautin siitä, että saan liikuttaa ja innostaa viikottain lähes kolmeasataa ihmistä.Tähän saavutukseen ei uskonut kukaan, mutta siitä huolimatta jatkoin eteenpäin. Kun uskoo itseensä ja työhönsä niin uskomattomia asioita tapahtuu. Odotan innolla lisää tällaista. Olet huipputyyppi.

  • Kiitos paljon Heli!

   Koskaan ei ole liian myöhäistä. Tarvitaan vaan vähän rohkeutta ja uskoa itseen. Mahtavaa päivää sulle!!

 3. Olin eilen kuuntelemassa motivaatiopuhettasi ja sen seurauksena päädyin kuuntelemaan nämä podcastisi myös. Kiitos, olet vaikuttava! On aina yhtä lämmittävää ja inspiroivaa nähdä elämäniloa ja ihmisessä ja hänen tekemisessään. Keep on going – annat paljon ihmisille! Toivon kaikille samanlaista elämän oivallusta. <3

  • Iso kiitos palautteesta ja sanoistasi Johanna!

   Mahtavaa että otit puheen jälkeen myös podcastit haltuun. Paljon energiaa viikkoon!
   -Johannes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.