Blogi

Innostavia kirjoituksia just sulle!

Ehjäksi sana kerrallaan

Ehjäksi sana kerrallaan

Muistan elävästi elokuisen illan North Carolinassa. Olin kirjoittanut koko päivän, mutta tekstissäni ei ollut mitään tolkkua. Painoin läppärin kannen kiinni ja päätin, etten enää jatka kirjoittamista. Koko prosessi tuntui ylitsepääsemättömältä ja liian suurelta asialta toteuttaa yksin. Soitin puhelun Suomeen hyvälle ystävälleni. Purin tuntojani. Ystäväni kuunteli ja kannusti jatkamaan. Motivaatiopuuskassa kirjoitin läpi yön. Samassa rytäkässä muokkasin kirjan rakenteen täysin uudenlaiseksi. Itsepähän olin soppani keittänyt, joten vedetään sitten loppuun asti omalla tyylillä, ajattelin. Yön pimeinä tunteina heräsi tuntemus siitä, että tämäkin taistelu olisi voitettavissa. Oman elämän ja ajatuksien purkaminen paperille oli uskomattoman rankkaa. Jouduin kirjaimellisesti repimään jo valmiiksi rikkonaisen elämäni palasiksi eteeni. Tajusin, että upeiden saavutuksien ohella, olin loukannut ja satuttanut useita ihmisiä lähelläni. Päätin, että jatkan pahasta olosta huolimatta. Sana sanalta sekaisin levitetyt palaset alkoivat loksahtelemaan kohdalleen. Paremmin ja tiiviimmin kuin koskaan ennen. Opin antamaan anteeksi itselleni ja muille. Pikku hiljaa aloin jopa nauttimaan kirjoittamisesta. Kirjan valmistuttua, jännitys, epävarmuus ja sekasorto ovat vaihtuneet rauhaan ja aitoon onnistumisen tunteeseen. Eilenkin bongasin itseni hokemassa ääneen sanoja, ”Jes, mä tein sen!”. Tänään, olen ehyempi ja vahvempi kuin koskaan ennen. 

Pidetään huolta toisistamme!

Mikko Harju – Ehjä : https://www.youtube.com/watch?v=v3VtOerieNY

-Hatsolo

Esikoiskirjani ”Hatsolo – Elämä breikkarin silmin” on nyt ilmestynyt. Lue lisää tai osta omasi osoitteessa: http://www.fitrakauppa.fi/hatsolo-elama-breikkarin-silmin-ilmestyy-tammikuussa-2017.html

 

Sorry, comments are closed for this post.

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.

Hatsolo

Johannes "Hatsolo" Hattusen energiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Varmistin pois, varmasti kohti unelmaa!

Yhteystiedot

Johannes "Hatsolo" Hattunen

+358 (0)44 545 8328

johannes@hatsolo.fi

Blogi