Blogi

Arvostus lähtee itsestä

Sana ”ARVOSTUS” yhdistetään usein kanssaihmisten kunnioittamiseen. Minä kunnioitan sinua ja minä arvostan vanhempiani. Varsinkin katutanssipiireissä pioneereja ja heidän mielipiteitään on pitänyt arvostaa lähes sokeasti, riippumatta siitä kuinka hulluilta ne ovat loppupeleissä kuulostaneet. Samaan aikaan, kun keskittyy nostamaan jalustalle ihmisiä ympärillään on helppo unohtaa itsensä. Haemme vastakaikua tunteillemme, mutta pitkässä juoksussa tuntuu, että kukaan ei välitä. Mikään ei ole pahempaa kuin tunne siitä, että omalla elämällä ei ole merkitystä. Been there, believe me!

Arvostus lähtee itsestä. Sillä hetkellä kun alat arvostaa oman elämäsi ainutkertaisuutta, sytytät aidon sisäisen halun tehdä parhaasi kaikilla osa-alueilla. Sisäisen palon ansiosta olet valmis harjoittamaan kehoasi ja mieltäsi säännöllisesti. Tekemään järkeviä valintoja treenien ja kotisohvan tai lenkkimakkaran ja parsakaalin välillä. Hyvien valintojen ansiosta jaksat ja voit paremmin. Kohonneen mielialan ansiosta saatat huomata, että olet sittenkin tärkeä palanen monen läheisesi elämää. Yhtäkkiä havaitset tekojesi ja sanojesi positiivisen vaikutuksen jokapäiväisessä kanssakäymisessä niin työpaikalla, harrastuksissa, kuin kotonakin.

Tässä muutama vinkki miten lisätä arvostusta päivittäisissä tilanteissa.

  1. Syö hyvin, liiku järkevästi ja lepää riittävästi. Jo pieni parannus hyvinvoinnin perusteissa auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi ja arvostetuksi.
  2. Sijoita aikasi viisaasti ja keskity niihin aisoihin, joista oikeasti pidät. Kokeile esimerkiksi aloittaa kauan unohduksissa ollut lempiharrastuksesi uudelleen.
  3. Hymyile, heitä yläfemmoja ja ole positiivinen. Tutkimukset osoittavat, että jopa feikkihymy auttaa alentamaan stressiä. Lisäksi saatat tartuttaa hyvän energiasi myös muihin.
  4. Kehu ja kannusta ihmisiä ympärilläsi. Anna tilanteelle arvoa ja tee itsestäsi hyödyllinen. Ota kerrankin roolia ja auta rohkeasti ihmisiä.

Tapoja osoittaa arvostusta on monia, mutta kaikki lähtee siitä, että arvostat ensin itseäsi. Mikä on sinun tapasi osoittaa arvostusta tänään?

-Hatsolo

”HATSOLO – ELÄMÄ BREIKKARIN SILMIN” -kirja kaupoissa. Tilaa omasi osoitteesta

http://www.fitrakauppa.fi/hatsolo-elama-breikkarin-silmin-hatsolo.html

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.