Anna mulle vartti sun aikaa

Luuletko, ettei vartissa pysty ihmeisiin? En halua sanoa, että olet väärässä, mutta kyllä muuten pystyy. Mä tarvitsen sun, sun alaisten, kollegoiden tai yhteistyökumppaneiden aikaa vain 15 minuuttia, minkä jälkeen te olette innostuneita ja valmiina päivään, oli aihe mikä hyvänsä.

Moni firma on nyt uuden edessä. Arjen rutiinit muuttuvat, maskien käyttö ahdistaa ja ehkä turvavälit meinaavat unohtua toimiston kahvikoneen luona. Jos mä saan vartin teidän aamusta, kuukausipalaverista, tiimi- tai työhyvinvointipäivästä, kickoffista tai muusta yhteisestä hetkestä, te saatte reilusti energiaa ja uutta vetoa muutosten keskelle!

Nyt hintaan 990€ (alv. 0%)

Mä saan vartissa jengin innostumaan ja työskentelemään kohti yhteistä tavoitetta. Teidän jengin päivä lähtee rytinällä käyntiin ja saatte ihan timanttisen startin – mikä ikinä päivänne teema onkaan!

Anna mulle vartti sun aikaa on kenelle tahansa yritykselle, oppilaitokselle tai muulle yhteisölle räätälöitävissä ole palvelu, jonka saa nyt kiinteään 990 € hintaan. Puhun sen vartin ajan just teille tärkeästä aiheesta niin, että porukka pelaa sen jälkeen yhteen hiileen ja on valmiustilassa muutoksen vastaanottamiseen.

Tämän hetkinen tilanne on mennyttä ja meillä on ainoastaan tulevaisuus. Meistä kukaan ei oikein tiedä, millainen se on tai miltä näyttää edes kahden kuukauden päästä. Tulevaisuus rakentuu muutokselle ja tämä meidän tämänhetkinen todellisuus voi olla ponnahduslauta jollekin paremmalle – jos sä olet valmis katsomaan tilannetta uusin silmin ja tekemään töitä sun Asenteen eteen!

Moni luulee, että Asenne on sitä, että sä asetut poikkiteloin ja uskot vaan omiin ajatuksiisi ja periaatteisiisi. Mutta oikeasti Asenne on joustavuutta. Sitä, että sä sitoudut yhteiseen asiaan, teet sen kunnolla, rakennat siltoja ja otat homman haltuun. Jokainen meistä pystyy huutelemaan takarivistä, mutta harvassa on ne, jotka on oikeasti valmiita kehittymään. Nyt on aika lähteä kehittämään sun toimintaa, olemaan joustava ja menemään sinne, missä sun ei ole ehkä mukavin olla, mutta mikä vie meidät kaikki lähemmäs yhteistä maalia!

Älä jää jumiin ja rajoita sun unelmia, vaan levitä sun siipes! Mun etäpuheen jälkeen sulla on koko sun tiimi luomassa maagista nostetta sun siipien alle!

Nyt hintaan 990€ (alv. 0%)

Ota rohkeasti yhteyttä ja
anna mulle vartti sun aikaa!