Blogi

Aika rikastua

KOLME VINKKIÄ RIKASTUMISEEN

Voimme elää köyhänä jopa yli satavuotiaaksi tai kuolla rikkaana ja nukkua pois huomenna. Elämää ei kuitenkaan mitata vuosissa tai rahassa, vaan hetkissä, jotka olemme saaneet kokea ja jakaa toisten kanssa. Minulle rikkaus tarkoittaa matkustamista, ystäviä, tanssimista, treenaamista, pitkiä päiviä, pitkiä öitä, onnistumisia, vastoinkäymisiä ja niiden voittamista. Ole rohkea ja sijoita viisaasti asioihin, jotka rikastuttavat elämääsi. 

1. Matkusta maailman ääriin

Matkustaminen on yksi parhaista tavoista murtaa ennakkoluulojasi ja pelkojasi. Kokeile outoja ruokia, tutustu uusiin ihmisiin, opettele vieraita kieliä, ole hukassa ja löydä itsesi. Jokaisen matkustamiseen sijoitetun euron saat takaisin korkojen kera, kokemuksina ja elämän oppitunteina.

2. Seuraa intohimoasi

Tarkoittaako työ sinulle vain palkkapäivää ja kykyä selvityä vuokrasta, laskuista ja muista maksuista? Tiesitkö että sinulla on samat mahdollisuudet onnistua tai epäonnistua intohimosi parissa kuin ammatissa jota inhoat. Itseasiassa, uskon että menestyt huomattavasti paremmin ammattissa jota rakastat ja joka rikastuttaa yhtälailla elämääsi kuin pankkitiliäsi!

3. Uskalla olla oma itsesi

Meillä kaikilla on idoleita joiden lahjakkuutta, omaisuutta, vaatteita tai elämänasennetta ihailemme. Tiedä, että Sinä olet yhtä ainutlaatuinen ja lahjakas. Sinun tarvitsee tuunnistaa omat lahjasi, hioa taitojasi ja luottaa itseesi. Älä tyydy vain seuraamaan muita vaan odota itseltäsi enemmän. Kun muutat asenteesi, muutat elämäsi ja saavutat potentiaalisi!

Time to get rich, loistavaa päivää!

-Hatsolo

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.