Blogi

Innostavia kirjoituksia just sulle!

#010 – The obstacle is the path!

#010 – The obstacle is the path!

PODCAST ON PALANNUT KESÄLOMALTA!

Kuuntele uusimmasta jaksosta mun hyvän ystävän Mattin koskettava tarina siitä, miten hän en antanut kuurouden estää tavoittelemasta unelmiaan. Kuuntele stoori ja kommentoi alle, miten sä oot ylittänyt esteet omassa elämässäsi! #innostu

15 minsaa täyttä energiaa ja asennetta. Loistavaa viikonloppua just sulle!!

2 kommenttia artikkeliin #010 – The obstacle is the path!

  1. Huikeaa kuunneltavaa ja todella opettavainen!! ❤️Itselläni on ollut erinlainen este..Puolison yhtäkkinen menetys. Kaikki lähti elämässä tavallaan alusta ja vielä todella raskaalla tavalla. Kaikki suunnitelmat mureni, elämääni tuli suru, ikävä, talous romahti. Nyt kahdeksan vuotta jälkeenpäin, olen vahva ihminen, vahvempi kuin koskaan. Tuo tapahtuma on saanut aikaan minussa eteenpäin menijän. Olen kirjoittanut tästä menetyksestä kirjan Pieni pala taivasta ja perustanut yrityksen. Teen mm. vertaistukityötä läheisen menettäneiden parissa, olen ensiapukouluttaja ja nyt viimeisimmäksi tein elämäntapamuutoksen. Treenasin itseni täysin sohvaperunasta, vuodessa maraton juoksijan. Paavo Nurmi maratonin juoksin kaksiviikkoa sitten hyväksti💪Treenamisen alussa olin 96kiloinen, 42vuotias😀Lenkkipolulle jäi treenatessa 25kiloa.Julkaisen myös tästä elämäntapamuutoksestani kirjan marraskuussa, kirjan nimi on Matka minuuteen❤️Josko se auttaisi muitakin tekemään tällaisia muutoksia elämässään❤️

    • Hanna,

      Sulla on huikea tarina ja kiitos, että jaoit sen tässä. Anna sun kokemuksien antaa sulle voimaa kaikessa. tulevassa. Sä oot pystynyt jättämään lenkkipolulle huikean määrän taakkaa. Sun kokemuksien ja tulevan kirjan avulla voit varmasti auttaa monia voittamaan omat pelkonsa. Paljon energiaa ja tsemppiä syksyyn!
      -Hatsolo

Jätä rohkeasti kommentti!

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.

Hatsolo

Johannes "Hatsolo" Hattusen energiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Varmistin pois, varmasti kohti unelmaa!

Yhteystiedot

Johannes "Hatsolo" Hattunen

+358 (0)44 545 8328

johannes@hatsolo.fi

Blogi